Måndag

Ny vecka och valborgs. Har faktiskt ingen aning hur jag ska göra ikväll. Eller om jag ens gör något kommer sluta med att jag ligger i sängen.

Jaja ska upp till skolan en sväng och sen ev och träna om det är öppet idag för idag är väl som en lördag? Men det åtestår att se.

Men nu måste jag stiga upp och göra mig klar för skolan!


Torsdag.

Har just startat en maskin med mina converse och nu sitter jag redo i träningskläderna för att dra ut och springa. Sen när jag kommer hem skall det pluggas gärnet fram tills bb!

Roligt liv!


update!

Sitter hemma hos Emma just nu i hennes legga! Och snackar en massa strunt! Och på ett tag ska vi tillbaka till skolan och titta på en tråkig konert, får hoppas att den flyter på rätt bra så att man kommer hem hyfsat tidigt!

 


Galet stolt!

Har varit ute och sprungit i en timma. Galet stolt över mig själv eftersom jag inte tränat sen i höstas. Bara att komma igång igen! Nu ska jag ta en välförtjänt dursh och sen göra lite fruktsallad till bigbrother!

Arkivbild


Runda.

Nu har jag varit duktig och betalat en hög med räkningar. Vuxen poäng till mig.

Men nu ska jag ta och leta fram träningskläderna och dra ut på en löparrunda. Tänkte använda mig av ett program som jag hittade få se om det funkar eller inte men de kan ju vara bra att ha ramar hur man ska lägga upp det ialla fall.

Vill ni se hur det ser ut?


Tips!

Köpte denna i fredags för 129:-, och gud vad den fungerar. Naglarna blir super starka och växer så det knakar. Slutar skiva sig direkt dessutom. Helt klart värt pengarna.

Skall apliceras en gång per dag och syns knappt, man kan säkert ha vanligt nagellack över om man skulle vilja!


Rubrik.

Köpte lite små saker på stan så som puder, rouge och en tröja. Vill ni se bilder på tröjan?

300kr fattigare dock...och snart kommer kläderna jag beställt och det blir 400. Lever farligt just nu.

Ikväll ska jag plugga lite, och sen mest snacka med josse. Känns som om det var på tiden vi pratade ordentligt så det behövs verkligen.

 

 


Måndag.

Har varit extremt dålig på att blogga senaste veckan och det är främst för att jag varit sjuk. Har inte orkat helt enkelt.

Måndag idag, känns sjukt tungt, vill bara ha helg igen nu på direkten. Jaja bara att kriga sig igenom den.

Idag är det kortdag som vanligt börjar kvart över 11 och slutar 10 över 12. Härligt sätt att börja veckan på. Efter skolan ska jag vänta på henke och sen far vi in till stan ett tag.

 


Måndag.

Har varit extremt dålig på att blogga senaste veckan och det är främst för att jag varit sjuk. Har inte orkat helt enkelt.

Måndag idag, känns sjukt tungt, vill bara ha helg igen nu på direkten. Jaja bara att kriga sig igenom den.

Idag är det kortdag som vanligt börjar kvart över 11 och slutar 10 över 12. Härligt sätt att börja veckan på. Efter skolan ska jag vänta på henke och sen far vi in till stan ett tag.

 


Röst.

Har börjat tröttna på att skriva ned allt jag vill säga till någon. Vill att min hals ska bli bra igen nu tack.

Hemma.

Är hemma idag. Mår skit. Är vrål hungrig men jag kan inte äta ens. Har tagit alvedon ipren osv så nu hoppas jag det blir bättre. Idag ska jag plugga ytterst lite och sen blir det ett one tree hill maraton ska börja om från början för 5e gången älskar serien! Kan inte få nog!

Sen händer det väl inte så värst mycket.


Måndag.

Nu är skolan igång igen. Men som tur är så börjar jag kvart över 11 och sen ska jag köra bil så det är ingen panik men jag ska ändå fara typ kvart över 10 så att jag hinner äta innan matten.

Känns sådär att fara på skolan och vara sjuk. Kan inte prata och har döds ont i halsen. Krigar mig dit idag för att ha en lektion och sen får vi se imorgon hur jag mår!

 


Klar!

Nu har jag skrivit hela psykologi uppgiften. Så jävla underbart. Ska läsa igenom den på tisdag typ och kolla meningar ocksåvidare.

Så nu ska jag ta och gå till konsum, köpa lite godis och nässpray.


Söndag.

Idag ska jag plugga som en jävla dåre. Så att veckan kan bli lugn. Det blir helt enkelt att tok plugga fram till 19 då det väntas hockey. Inte för att jag tror att dom kommer vinna men man kan ju alltid hoppas att det sker ett mirakel eller något sådant.

Är förkyldare än förkyldast. Har varit förkyld hela lovet och i förrgår kändes det nästan som om jag vore frisk, men då igår fick jag feber igen och blev värre. Har inte feber idag som tur är.

Jaja nu ska jag ta tag i pluggandet så att jag blir klar någongång!

 


Klirrade!

Är med rebecca nu men jag måste bara berätta att jag

klirrade körkortet idag!!!!!!!!!!!!!!!


Onsdag.

Onsdag idag. Kommer väl inte hända så mycket idag. Ska på banken en sväng. Kanske till stallet. Och ikväll ska jag nog träffa rönnen. Blir nog bra. 
Måste ialla fall ta o sätta på mig några vettiga kläder och fixa håret. Ser bokstavligen ut som ett spöke. Eller snarare månster. Håret står åt alla håll och världar!


Drar till stallet!

Bild från senast vi tränade hoppning/uppmärksamhet.

Kör samma idag. Känner att han behöver bygga upp musklerna igen och bli mer uppmärksam och inte bara dra iväg!


Bigbrother.

Vem tror ni får lämna ikväll?

Själv så hoppas jag på Marcel.

Lånade bilden här


Hemma.

Glömde såklart minneskortet hemma. Så att det blev inga fina bilder...men jag tog två mobilbilder ialla fall! Lägger in dom lite senare!

Just nu väntar jag på att kvällens bigbrother avsnitt skall börja! Kvällens höjdpunkt, nästan dagens, eftersom de inte hänt ett skit idag!

 


Drar ut!

Drar till stallet och tar en lydnads promenad med fin hästen! Ska till och med ta med mig systemkameran så hoppas på fina bilder!


Söndag.

Kan inte säga att jag är direkt friskare idag. Så det blir väl att ta det lugnt idag o inte göra någonting alls. Tur att det är en vecka kvar av lovet så jag ska nog hinna bli frisk innan det tar slut!

Ska ialla fall hinna köra bil och köpa nässpray. Annars lär jag kvävas inom en snar framtid....

 


Lördag.

Sjuk idag med. Men trots detta så blir det ialla fall hockey ikväll. Annars kommer det väl inte hända någonting alls. Försöka bli frisk ialla fall.

Skulle egentligen till umeå men det tar vi någ senare i veckan.


Ta och vinn i kväll så att det kan användas!


Hål.

Började dagen med att min sånglektion senare idag är inställd. Underbart. Dock blir det ett jätte långt hål. Men jag kanske pallrar mig in till stan då och gör lite ärenden. Slutar 4 idag men jag har ändå inga jobbiga lektioner utan mest hål. Så jag hoppas det går snabbt!

Instagram.

@Linnealov follow me?

Sångsångsång.

Kom hem för en timma sedan och nu försöker jag få in sångläxan i skallen vilket går sämst. Har haft läxan i nån vecka och har ändå inte tränat...tror jag kan den hyfsat nu ialla fall. Så jag tror att jag ska ta en dusch och sen smörja in mig i bus för att få tillbaka lite färg!

Sedan blir det nog att krypa ned i sängen och kolla på tv. Hade tänkt köpa med oss b&j hem men såklart glömde vi bort det :( Tror vi tar en prommis o köper det nu ist!


Onsdag.

Idag har jag redan hunnit med en körlektion, så nu är jag tröttare än dödens död. Men som tur är så slutar jag 12 idag så jag hoppas att jag hinner sova en stund innan jag ska bort ikväll. Och dessutom ska jag hinna köra med pappa. Mycket som står på schemat helt enkelt.
Har psykologi nu och jag borde skriva men jag har helt enkelt kört fast. Kommer lixom inte vidare. Ska försöka komma igång nu och sen ikväll måste jag skriva en timma. Allt för att slippa skriva på påsklovet. Får lov imorgon. Så jävla skönt!

Resultatet.


Jag är med och tävlar!


Tisdag.

Snart har halva dagen passerat. Värata dagen den här veckan ialla fall. Har de jobbigaste lektionerna kvar ursh o fy. Me. Tre hämtar pappa mig och då skall håret fixas och det uppskattas verkligen!

Tisdag.

Snart har halva dagen passerat. Värata dagen den här veckan ialla fall. Har de jobbigaste lektionerna kvar ursh o fy. Me. Tre hämtar pappa mig och då skall håret fixas och det uppskattas verkligen!

Kvälls fika.

Bestående av ett stort glas vatten med isbitar

Fruktsallad av apelsin, banan och äpple

Och såklart en kopp te!


Kväll.

Nä nu ger jag upp för ikväll. Den här dagen kommer lätt hamna på top 3 av dåliga dagar som jag kommer ha i mitt liv ialla fall. Den här veckan kan bara bli bättre helt enkelt.

Ska gå upp och göra lite fika och sen krypa ned i sängen och in vänta dagens höjdpunkt, BigBroter!

Är det många av er läsare som också följer det?



Imorgon.

Imorgon kommer jag att gå från vanligt långt trist hår med utväxt till nyblekt och lugg. Om ingen annan kommer med något bättre förslag känner att jag är i behov av en förändring...

Nu

Eventuellt så fast mycket ljusare!


Erased.

Your number is now erased. Forever.

 


Söndag.

Mått skit hela dagen o kan väl inte påstå att det är på bättringsvägen än...ska försöka sova mig frisk så att jag är på topp imorgon!

Ska lägga mig nu och mysa framför bb, och sen se den nya serien som börjar!

 


Utkast: April 1, 2012

Känner mig inte helt 100 idag. Men jag har ialla fall lyckats städa undan och skrivit klart engelska uppgiften. Och snart ska jag få i mig lite mat. Så får jag hoppas att jag börjar må bättre!

För sen ska jag göra bas läxan och övningsköra massor! Sen ska ju även hockeyn kollas på!

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu