Today.


Update!

Sitter på psykologin nu med rönnen. Ska försöka skriva så mycket som möjligt. Så att jag slipper göra någonting imorgon. Då blir det nog en sväng till stallet och sen får vi se vad som händer på kvällen!


Kallt o hemskt

Godmorgon på er. Hoopas inte ni är lika trötta som jag dvs döda... Står utanför aha o toook fryser har stått här ett tag o om 20 min öppnar dom....dessutom snöar det massot fyfan. Längtar massor tills jag slutar idag o får åka hem

Prommis.

Stannade kvar efter skolan med emma, rebecca och viktoria och satt och pratade om allt möjligt innan jag och rebecca åkte med henke hem. Väl hemma lagade vi mat och sen blev det bb och en standard promenad. Nu sitter jag och inväntar dagens avsnitt av bb.

Gammal bild.


11.13

Gick inte så mycket på projektmässan utan satte mig o skrev lite engelska istället. Har väl kommit igång men jag kommer aldrig få ihop ett A4. Tror inte jag kommer skriva på den ikväll heller utan de får bli på typ söndag. Har så förbannat ont i skallen. Vill typ avlida. Få se om jag åker hem snart eller om jag krigar mig igenom dagen för att sedan kolapsa hemma i soffan ikväll. Längtar super mycket.

Torsdag.

Sitter på skolan nu och har inte ens börjat. Börjar inte fören 10. Så jag tänkte passa på och skriva lite psykologi i en timma så att jag kan sova tidigare ikväll. Har skrivit nästan en sida och har kommit igång ganska bra som tur är.  Så det ska nog gå bra.
Slutar vid 15 idag så jag hoppas att jag hinner med 15.10 bussen. Annars börjar jag typ gå hem.....orkar verkligen inte vänta till 16.
Jaja nu ska jag ta och skriva lite om drömmar och sömn!

Hooockey

Sitter och ser hockeyn just nu. Spännande spännande. lutar åt förlängning vilket jag hatar. är förbaskat trött dessutom....efter matchen kommer pappa o hämtar oss så att jag får köra hem. mkänns inte som om jag gör annat än köra bil just nu faktiskt.

Ååh.

Woho. Ännu en uppgift att drunkna i.
Bara att ta tag i det o få den bort gjord så snabbt som möjligt. Känner att min todo lista fylls på fortare än den blir kortare.

Onsdag.

Halva veckan är nästan avklarad. Tacka gudarna för det. Idag är det inte alls många lektioner och inte så jobbiga. Efter skolan ska jag antingen åka hem eller köra lite med pappa innan jag och henke åker till honom och äter moddag och ser hockeyn.

En tanke som slog mig.

Funderar lite på att söka sommarjobb på kollot. Och för att få jobba så mycket som möjligt...behöver ju inte tacka ja om det krockar med mitt vanliga jobb. Blir nog att skriva ett cv i helgen!

Ny profilbild.

På Facebook.


BB.

Äntligen har jag landat i min säng framför bigbrother 24/7. Efter en grymt lång dag. 3 prov eftervarandra bland annat. Övningskörde även hem och sen till stan och sen hem igen. Gick fin fint.

Ikväll händer det inte så värst mycket ska väl mest ta det lugnt. Äta lite tårta eftersom henke blir 19 idag.  Ska även ta och knåpa ihop lite inlägg till er!


Veckans.


Är lite små sugen igen.

Lite små sugen på lugg igen...dock vill jag bleka upp det ist för mörkt.

Men vad tycker ni?


Home.

Har precis kommit hem från stan/skolan. Köpte ett par nagellack och en skjorta till henke ( i 19års present). Och nu ska vi ta och fika lite födelsedagsfika som blev kvar från igår.

Sen måse jag ta tag i pluggandet igen. Matte, bas, idrottsprov, engelska nationella, ensambel är det som gäller imorgon. Hoppas att jag överlever bara...


ÄNTLIGEEEEEEEEN!

Då var teoriprovet fixat!!!!!

100000ton.

Har pluggat hela kvällen och tänker fortsätta tills jag somnar med näsan i boken. Känner att jag har 10000ton med press på mig just nu och det känns som om ingenting kommer att gå bra.

Ursh hatar verkligen det här. Önska mig lycka till någon?

(dagens outfit samt presenterna kommer en dag då jag har ork...)


Tre.

Klar med tre faser nu och den sista gör jag ikväll samt att jag ska kolla igenom det jag inte kan. Men nu måste jag ta och fixa mig och sen räkna lite matte också innan släkten kommer.

Ska försöka lägga upp dagens outfit också!


Söndag.

Sista dagen för den här veckan och imorgon börjar verkligheten på allvar. Men som tur är är det snart påsklov så det är bara att försöka kämpa sig dit.

Idag ska jag firas som jag skrev tidigare. Men före dess hade jag tänkt göra faser (gör 4 om dagen lagomt tröttsamt), kanske läsa lite i körkortsboken på de jag är osäker på. Samt ev räkna matte och göra idrotten.

Ja ja ska ta tag i livet nu så att jag blir klar så att jag kan roa mig med annat istället!


Kör på denna idag.


Bakningen.

Dålig bild jag vet. Men marängerna blev hur goda som helst!


Ikväll mina vänner.

Är det brun-utan sol, hår inpackning och ansiktsmask som gäller.

Samt att jag ska räkna matte tills jag är bombsäker på allt!


Bakning.

Har bakat det jag ska idag. Har dock halvbränt kakorna så vi får se om någon annan än morfar kommer att gilla dem...

Ska ialla fall ta och dekorera cupcaken nu!


Ny start.

Inne på min tredje blogg nu. Sedan jag gick i åttan. Får se hur mycket jag skrivet men jag ska absolut göra mitt bästa! Ska försöka ta tag i designen framöver. Men idag står körkortsplugg(har provet snart snart snart), matte plugg, idrottsplugg samt bakning på schemat. För imorgon "fyller" jag år. Ska ialla fall firas.

Skulle ni vilja se bilder från bakningen?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu